x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ioan Oltean: Plecarea lui Mihai Stănişoară nu este o pierdere pentru partid

Ioan Oltean: Plecarea lui Mihai Stănişoară nu este o pierdere pentru partid

08 Mar 2013   •   13:23
Ioan Oltean: Plecarea lui Mihai Stănişoară nu este o pierdere pentru partid
Sursa foto: Intact Images-Karina Kanepk

Preşedintele PDL Bistriţa-Năsăud, deputatul Ioan Oltean, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că plecarea lui Mihai Stănişoară la PNL nu reprezintă o pierdere pentru partid, chiar dacă acest gest a constituit o surpriză pentru el.

"Recunosc că a fost o surpriză pentru mine plecarea lui Mihai Stănişoară, pentru că numele lui se vehicula printre potenţialii conducători de moţiune la Convenţia naţională. Dar o să spun un lucru pe care m-am abţinut să îl spun: în general, în majoritatea situaţiilor de acest tip, mi-am exprimat regretul pentru plecarea din partid, apreciind că întotdeauna o plecare, fie că e vorba de un membru simplu sau de un deţinător de funcţii, este o pierdere pentru partid. Pentru prima dată, cred - şi o spun cu convingere - că partidul nu a pierdut absolut nimic", a spus Oltean, potrivit Agerpres.

În opinia deputatului PDL, Mihai Stănişoară a primit mai mult de la partid decât a oferit, iar plecarea sa a creat un deficit de imagine pentru democrat-liberali.

"E un deficit de imagine, recunosc, când îţi pleacă liderul grupului parlamentar, când pleacă prim-vicepreşedintele partidului. E un deficit de imagine pe care nu vom reuşi să îl gestionăm. Dar, ca unul care este membru fondator al acestui partid şi ştie exact evoluţia lui Mihai Stănişoară, ştie cât a dat în partid şi cât a luat din partid, vă spun că nu este o pierdere şi să se spele pe cap liberalii cu Mihai Stănişoară, un om care a primit totul de la partid, totul, şi vă reamintesc cât efort a făcut în decembrie ca să ajungă liderul grupului parlamentar, cum a dat din coate cât a putut şi a plecat. Să-i fie de bine, dar să nu uite ce a spus: să nu-ţi vinzi niciodată casa părintească. Şi a vândut-o", a mai spus Oltean.

Întrebat dacă s-a gândit vreodată să plece la rândul său din PDL, Ioan Oltean a spus că nu a avut astfel de intenţii şi că speră ca Dumnezeu "să nu-i ia minţile şi să nu ajungă într-o astfel de postură", preferând să fie un "soldat credincios al acestui partid" atât timp cât va face politică.

×