x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ioan Rus despre Băsescu şi Antonescu: ”Îmi cer scuze faţă de aceşti doi politicieni de anvergură, fete mari, pentru că le-am afectat imaginea”

Ioan Rus despre Băsescu şi Antonescu: ”Îmi cer scuze faţă de aceşti doi politicieni de anvergură, fete mari, pentru că le-am afectat imaginea”

13 Aug 2012   •   07:09
Ioan Rus despre Băsescu şi Antonescu: ”Îmi cer scuze faţă de aceşti doi politicieni de anvergură, fete mari, pentru că le-am afectat imaginea”

Ioan Rus a lamurit la ce s-a referit cand a afirmat ca atat Traian Basescu, cat si Crin Antonescu au pus presiune asupra lui, in scandalul listelor electorale, cerandu-si scuze, ironic, ca a afecta imaginea acestor 'politicieni de anvergura, fete mari'.

Rus, care s-a prezentat in aceasta dimineata la Parchet, pentru audieri, le-a spus ziaristilor prezenti ca nu stia ca este interceptat si nici nu s-ar fi inregistrat singur, asa cum s-a speculat.

'O penibilitate. Cat poti fi de prost sa crezi asa ceva? Prostia are o limita! Eu am votat da la referendum, mi-am dorit ca Traian Basescu sa plece, pentru ca a facut multe lucuri rele in acesti ani, dar mi-am dorit ca acest lucru sa se intample intr-un cadru constitutional', a spus Rus.

Acesta a adaugat ca nici presedintele interimar, Crin Antonescu, nici presedintele suspendat, Traian Basescu nu i-au cerut sa modifice listele electorale, presiunea de care a vorbit saptamana trecuta fiind doar legata de afirmatiile celor doi la televizor.

'Domnul Antonescu nu m-a sunat niciodata nici sa modific liste, nici sa adaug ceva. A zis doar la televizor ca sunt mincinos si am ceva de ascuns. Nici domnul Basescu nu m-a sunat, a zis doar la televizor ca risc puscaria. Imi cer scuze fata de acesti doi politicieni de anvergura, fete mari, pentru ca le-am afectat imaginea', a mai spus Rus.

×
Subiecte în articol: ioan rus