x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ioan Rus, la preluarea mandatului de la Interne: Voi schimba pe oricine nu vede că acum jucăm în alt film

Ioan Rus, la preluarea mandatului de la Interne: Voi schimba pe oricine nu vede că acum jucăm în alt film

08 Mai 2012   •   07:03
Ioan Rus, la preluarea mandatului de la Interne: Voi schimba pe oricine nu vede că acum jucăm în alt film

Schimbare de stafeta la ministerul de Interne. Noul ministru, Ioan Rus, a declarat in aceasta dimineata, la preluarea mandatului, ca nu va face schimbari in minister, ci va merge pe prezumtia de competenta a tuturor angajatilor.

'Nu facem schimbari. Plecam de la prezumtia de competenta a tutuor angajatilor acestui minister. Dar voi schimba pe orcine care nu vede ca acum jucam in alt film. Stiu despre ce e vorba, va incredintez de buna mea intentie, vom incerca sa rezolvam problemele. Vor sta alaturi de mine toti cei care vor sa faca ceva mai mult decat pana acum', a spus Rus, care a precizat ca se va concentra la reducerea criminalitatii, siguranta cetateanului, resursele pentru a imbunatatii actiunile ministerului, precum si pe aderarea la Spatiul Schengen.

La ceremonie a fost prezent si premierul Victor Ponta. El a declarat ca MAI si MApN sunt doua ministere in care ierarhia si ordinea sunt altfel decat in celelalte ministere.

"Am ales ti mi-am asumat aceasta alegere, vreau sa va asigur ca amandoi reprezinta propunerea mea si mai putin a partidelor politice, pentru ca imi doresc un minister mai putin politizat. Sunteti ministerul care a suferit cel mai mult tulburarile politice, batalii la care dumneavoastra ati fost spectatori sau victime. Imi doresc ca noul madnat sa fie ferit de aceste probleme", a spus Ponta.


×