x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iohannis: Declaraţiile premierului Ponta nu aduc nimic nou

Iohannis: Declaraţiile premierului Ponta nu aduc nimic nou

de Agerpres    |    25 Feb 2014   •   19:05
Iohannis: Declaraţiile premierului Ponta nu aduc nimic nou

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a afirmat marţi că ultimele declaraţii ale premierului Victor Ponta despre situaţia din USL nu aduc "în esenţă" nimic nou.

"Am văzut mesajul primului ministru. Am constatat că nu aduce în esenţă absolut nimic nou, mai ales ultima parte, în care a subliniat că este gata să numească pe oricine pe funcţiile stabilite dinainte. Asta a fost practic discuţia şi acesta a fost din capul locului pretextul, că trebuie numite persoane pe funcţiile existente", a spus Iohannis.

El a precizat că preşedintele PNL, Crin Antonescu, va prezenta Delegaţiei Permanente situaţia din USL.

Totodată, el a exprimat opinia că în actuala situaţie "aproape orice variantă este posibilă".

Premierul Victor Ponta susţine că va fi deschis dialogului cu PNL "până în ultimul moment", menţionând că vrea să numească liberali în Guvern pe funcţiile stabilite şi că preşedintele PC, Daniel Constantin, a renunţat la solicitarea de a fi vicepremier.

"Până în ultimul moment voi fi deschis dialogului, dacă acesta va fi dorit de colegii mei. (...) Da, vreau să-i numesc în funcţie pe toţi cei care sunt propuşi de PNL, pentru funcţiile pe care le-am stabilit împreună şi pentru care am obţinut votul Parlamentului. (...) Partenerul nostru şi colegul nostru Daniel Constantin a renunţat la solicitarea de a fi viceprim-ministru", a spus Ponta, într-o declaraţie la Palatul Victoria. 

×
Subiecte în articol: rupere usl tensiuni usl klaus iohannis