x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ion Iliescu: „Se impune demisia Guvernului”

Ion Iliescu: „Se impune demisia Guvernului”

de Gabriela Antoniu    |    16 Ian 2012   •   21:00
Ion Iliescu: „Se impune demisia Guvernului”

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat marti, la iesirea din spital, comentand subiectul legat de protestele din ultimele zile, case impune demisia Guvernului si organizarea de alegeri anticipate.

'M-a impresionat aceasta manifestare a oamenilor, care au iesit in strada.
Se impun alegeri anticipate. Arafat a fost doar scanteia care a aprins flacara. Starea de nemultumire mocnea. Asa cum revolutia cica a pornit de la Tökes. El nu a determinat-o, a fost doar o scanteie. Presedintele Basescu trebuie sa plateasca. Decenta ar impune ca un guvern care nu mai are suport popular sa-si dea demisia. Nemultumirea poporului a ajuns la limita, intrucat actualul guvern nu are cultura dialogului. Daca guvernarea are ratiune, ar trebui sa ia aminte la aceste manifestari', a declarat fostul sef al statului. El a fost externat marti din Spitalul Elias din Bucuresti, unde a fost internat saptamana trecuta pentru a fi ope­rat de un polip la colon.

'Ma simt bine, a fost o chestie nu complicata. Trebuia sa fac aceasta operatie, e o chestiune foarte simpla, operatiunea propriu-zisa, fara taiere. A fost o procedura de scoatere a acestui polip, care era deranjant. A fost simplu, intr-o jumatate de ora s-a rezolvat. Mi-am revenit', a spus Iliescu. El a spus ca regimul pe care il va urma nu e deosebit de ceea ce obisnuia si ca va reveni la analize in urmatoarele sase luni. Iliescu a aratat ca sotia sa stie ce sa-i gateasca, fiind mai 'instruita' decat el in aceasta privinta.

×