x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ion Iliescu: Suspendarea preşedintelui, o avertizare binevenită

Ion Iliescu: Suspendarea preşedintelui, o avertizare binevenită

04 Oct 2010   •   00:00

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, astăzi, că suspendarea şefului statului ar reprezenta o "avertizare binevenită" pentru acesta din urmă şi a apreciat că, faţă de 2007, când Parlamentul l-a suspendat pe preşedinte, dar la referendum românii l-au repus în funcţie, în prezent starea de spirit a populaţiei ar fi favorabilă unui asemenea demers.



"O asemenea avertizare cred că este binevenită şi preşedintele într-adevăr ar trebui să reflecte, să nu semneze ca primarul o lege care a fost trecută ...", a spus Iliescu, potrivit Agerpres.

În opinia lui Ion Iliescu, pentru iniţierea suspendării unui preşedinte trebuie să se acumuleze anumiţi factori, întrucât această iniţiativă 'nu reprezintă o joacă'.

"Sigur, avem un Parlament, care nu mai este cel din 2007. Aici stă cheia problemei. Altminteri, astăzi, faţă de 2007, starea de spirit a populaţiei este alta şi cred că ar fi favorabilă unei suspendări care ar fi, de altfel, benefică pentru ţară", a afirmat liderul de onoare al social-democraţilor, înainte de şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD.

×
Subiecte în articol: politic