x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ion Stan: Nu-mi dau demisia. Nu mă consider vinovat. DNA să trimită dosarul la instanţă

Ion Stan: Nu-mi dau demisia. Nu mă consider vinovat. DNA să trimită dosarul la instanţă

06 Dec 2012   •   10:56
Ion Stan: Nu-mi dau demisia. Nu mă consider vinovat. DNA să trimită dosarul la instanţă

Ion Stan a venit, în această dimineaţă, însoţit de avocatul său, Doru Viorel Ursu, la grupul parlamentar al PSD, reunit pentru a elabora un punct de vedere în cazul său. Deputatul PSD a declarat, în această dimineaţă, că nu va demisiona din Parlament, pentru că nu se consideră vinovat. Stan a asigurat că va respecta toate procedurile judiciare şi îşi va demonstra nevinovăţia în instanţă. El a solocitat, de asemenea, ca DNA, dacă are probe, să trimită dosarul la instanţă.

"Le-am spus colegilor mei, cei care au fost prezenţi, că eu voi respecta toată procedura parlamentară, că nu obstrucţionez în niciun fel Justiţia şi că DNA, dacă are probe, să-mi trimită dosarul la instanţa de judecată", a spus Stan, la ieşirea din sala de şedinţe a grupului.

"Nu am de ce să-mi dau demisia, pentru că nu mă consider vinovat. Voi respecta toate procedurile judiciare şi voi demonstra nevinovăţia mea în instanţa de judecată", a mai spus Stan.

Plenul Camerei Deputaţilor se va întruni în 12 decembrie pe tema ridicării imunităţii deputatului PSD Ion Stan, a decis, marţi, Biroul Permanent al Camerei.

Ministrul Justiţiei a transmis, săptămâna trecută, preşedintelui Camerei Deputaţilor solicitarea DNA de încuviinţare a arestării preventive a deputatului PSD Ion Stan, acuzat de două infracţiuni de trafic de influenţă.


×