x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PUSL Bistrița-Năsăud și-a ales conducerea. Ionuț Simionca, ALES președinte

PUSL Bistrița-Năsăud și-a ales conducerea. Ionuț Simionca, ALES președinte

de Redacția Jurnalul    |    30 Mar 2024   •   13:20
PUSL Bistrița-Năsăud și-a ales conducerea. Ionuț Simionca, ALES președinte

Filiala Județeană a PUSL Bistrița-Năsăud și-a ales, sâmbătă, structura de conducere. Ioan Simionca, cel care a coordonat și până acum activitatea filialei, a fost ales președinte cu unanimitate de voturi.

La eveniment au fost prezenți Lavinia Șandru, coordonatorul comunicării PUSL, precum și Valentin Bretfelean, liderul PUSL Mureș. „Am găsit oameni deosebiți și aici la Bistrița, sunt convins că vom face treabă cu toții. Avem și la Mureș o echipă frumoasă, ne așteaptă pe toți o mare provocare în acest an cu toate rândurile de alegeri, dar dacă ne mobilizăm cu toții sunt convins că vom răzbi. Succes tuturor, în tot ceea ce faceți”, a spus Valentin Bretfelean, liderul PUSL Mureș.

          Lavinia Șandru le-a transmis bistrițenilor să nu se teamă de atacurile care, în mod cert, vor veni.

          „Să nu vă fie frică de atacuri, pentru că așa se întâmplă atunci când există șanse reale pentru cineva să ajungă în față și să spună adevărul. Asta se întâmplă acum, cu Cristian Popescu Piedone, dar nu ne temem. Vorba lui, ce să ne mai facă? PUSL trebuie să meargă până la capăt, veți vedea că atunci când se vor număra voturile vom avea Primarul Capitalei, pe Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, primarul Sectorului 1, că nu se poate să nu o trimitem acasă pe Clotilde. Liviu Negoiță acum își asumă să facă din Sectorul 1 ce a făcut din Sectorul 3, Bucureștiul Bucureștiului. La fel trebuie să se întâmple și aici, în Bistrița, la fel trebuie să se întâmple și în restul țării, cu demnitate, onoare și curaj”, a spus Lavinia Șandru.

          „Mulțumesc tuturor pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o. Am încercat de când m-am alăturat PUSL să fac totul cât mai bine, cu toată priceperea mea. Avem lângă noi oameni de valoare, mulți tineri și la ora actuală suntem în discuții avansate cu mulți oameni pentru a ne constitui filiale în localitățile unde nu suntem prezenți”, a punctat Ioan Simionca.

   ››› Vezi galeria foto ‹‹‹      

 

×