x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Judecătoarea care a dispus arestarea lui Gigi Becali, numită consilier al premierului Ungureanu

Judecătoarea care a dispus arestarea lui Gigi Becali, numită consilier al premierului Ungureanu

23 Mar 2012   •   07:50
Judecătoarea care a dispus arestarea lui Gigi Becali, numită consilier al premierului Ungureanu

Nicoleta Nolden, judecatoarea care a dispus in primavara anului 2009 arestarea finantatorului echipei de fotbal Steaua Gigi Becali, a fost numita de premierul Mihai Razvan Ungureanu in postul de consilier de stat in aparatul propriu de lucru al primului-ministru.

Inainte de a devenit consilier pentru Ungureanu, Nicoleta Nolden, judecator cu grad de curte de apel la Judecatoria sectorului 1 Bucuresti, a fost detasata la Ministerul Afacerilor Externe si a lucrat ca si consul la Consulatul General al Romaniei din Bonn, Germania, potrivit Mediafax.

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii hotarase de altfel detasarea acesteia in cadrul MAE pe o perioada de trei ani, incepand cu 1 februarie 2012.

Decizia de arestare a lui Gigi Becali din 2009, in care care acesta era acuzat de sechestrarea a trei presupusi hoti de masini, a fost dispusa de Judecatoria sectorului 1, condusa in acel moment de noul consilier al premierului.

×