x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Kelemen: Mulţi spun că soarta Guvernului e în mâinile UDMR, e foarte bine să fie aşa

Kelemen: Mulţi spun că soarta Guvernului e în mâinile UDMR, e foarte bine să fie aşa

23 Ian 2012   •   13:18
Kelemen: Mulţi spun că soarta Guvernului e în mâinile UDMR, e foarte bine să fie aşa

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a sustinut, luni, in plenul Parlamentului, ca este “foarte bine' ca soarta Guvernului este in mainile UDMR pentru ca Uniunea a asigurat mereu stabilitate cand a fost la guvernare.

"In aceste zile foarte multi spun ca soarta Guvernului, soarta anticipatelor sta in mana UDMR, poate este asa, si daca este asa e foarte bine sa fie asa. Asa a fost si intre 2000-2004, asa a fost si intre 2004 si 2008 si de fiecare data am avut o atitiudine responsabila si consecventa. De fiecare data, noi am asigurat majoritate, am asigurat sustinere, fiindca eram convinsi ca asa cere interesul general, interesul national daca doriti", a declarat Kelemen in plenul Parlamentului, conform NewsIn.

El a mai spus ca in tara exista un climat de nemultumire si ca UDMR intelege nemultumirile oamenilor, precizand ca intentia Guvernului, prin masurile luate, a fost aceea de a asigura stabilitate. "Intentia noastra a fost curata si buna, trebuia sa mentinem posibilitatea de a plati pensiile si salariile', a completat el. Kelemen Hunor a mai spus ca dialogul trebuie sa se poarte intre institutiile statului si ca 'dialogul constructiv nu poate fi inlocuit cu dictatura, anarhia si demagogia".

×