x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Klaus Iohannis a depus o coroană de flori la Seoul National Cemetery

Klaus Iohannis a depus o coroană de flori la Seoul National Cemetery

de Redacția Jurnalul    |    22 Apr 2024   •   09:10
Klaus Iohannis a depus o coroană de flori la Seoul National Cemetery
Sursa foto: Hepta

Aflat în vizită în Coreea de Sud, președintele Klaus Iohannis a depus luni o coroană de flori la Seoul National Cemetery.

Președintele Klaus Iohannis și-a început luni vizita oficială în Coreea de Sud prin depunerea unei coronae de flori la Seoul National Cemetery, informează Administrația Prezidențială.

Președintele Klaus Iohannis este în vizită, în perioada 22-24 aprilie 2024, în Republica Coreea, la invitația omologului său, Yoon Suk Yeol. El este însoțit de mai mulți miniștri, printre care Angel Tîlvăr și Sebastian Burduja, dar și de Raed Arafat.

Potrivit Administrației Prezidențiale, în cadrul vizitei va fi adoptată la cel mai înalt nivel „Declarația Comună privind consolidarea Parteneriatului Strategic România – Republica Coreea”, un document care va stabili direcțiile principale de cooperare vizate de ambele părți pentru următorii 10 ani.

Președintele Klaus Iohannis va fi primit marți de președintele Yoon Suk Yeol. De asemenea, în cadrul vizitei oficiale în Republica Coreea, președintele României va avea o întrevedere cu prim-ministrul Han Duck-soo.

Miercuri, Klaus Iohannis va vizita Complexul de producție Doosan Enerbility, Changwon (Busan), unde va avea o serie de discuții cu principalii factori de conducere referitoare la noile provocări și oportunități în domeniul energiei regenerabile și al reactoarelor modulare mici (SMR). Cu prilejul vizitei oficiale în Republica Coreea, președintele României va avea întâlniri cu reprezentanți ai comunității românești și ai mediului de afaceri și va vizita expoziția de artă tradițională românească „Insight Romania”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis seul