x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Klaus Iohannis și-a lansat noua carte la BOOKFEST

Klaus Iohannis și-a lansat noua carte la BOOKFEST

23 Mai 2015   •   16:45
Klaus Iohannis și-a lansat noua carte la BOOKFEST
Sursa foto: Oana Pavelescu

Preşedintele Klaus Iohannis şi-a lansat, sâmbătă, volumul "Primul pas", la standul editurii Curtea Veche Publishing din cadrul Salonului Internaţional de Carte "Bookfest".

La eveniment, care include şi o sesiune de autografe pentru numerosul public prezent, şeful statului a fost însoţit de Carmen Iohannis, soţia sa. Au fost prezenţi, de asemenea, Iren Arsene, directoarea Curtea Veche Publishing, scriitorul Iulian Tănase, numeroşi consilieri şi reprezentanţi ai Administraţiei Prezidenţiale.

Potrivit editurii, ""Primul pas" nu este numai o cronică a campaniei electorale pentru Preşedinţie din toamna anului 2014, ci şi o analiză critică şi constructivă a modelelor de conduită politică manifestate în jocul electoral şi în viaţa publică în general", cartea fiind, de asemenea, "povestea unei victorii colective şi autoportretul unui candidat care a adoptat un alt tip de discurs şi de comportament pentru a-şi transmite mesajul şi modelul proprii".

Cartea reprezintă continuarea volumului "Pas cu pas", bestsellerul absolut al anului 2014, care s-a vândut în 130.000 de exemplare.

×