x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Klaus Iohannis: Trebuie găsite soluții ca oamenii să meargă la biserică de Paște

Klaus Iohannis: Trebuie găsite soluții ca oamenii să meargă la biserică de Paște

24 Mar 2021   •   14:31
Klaus Iohannis: Trebuie găsite soluții ca oamenii să meargă la biserică de Paște
Sursa foto: Hepta

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că trebuie găsite soluții astfel încât oamenii să poată merge la biserică de Paște.

„Anul acesta, sărbătorile sunt la o distanţă mare. Acum, în 4 aprilie, vor sărbători catolicii, evanghelicii, reformaţii, iar la începutul lui mai vor sărbători creştinii ortodocşi. Eu îmi doresc tare mult să gestionăm pandemia în aşa fel încât lumea să poată să meargă şi la biserică, să se întâlnească, sigur, în cerc mai restrâns, dar să se poată întâlni cu familia, fără să avem petreceri cu multe persoane, mai degrabă în cadrul familial, dar cred că aceste lucruri sunt posibile. Nu îmi doresc - şi am spus acest lucru foarte clar de la început - să îngrădim accesul la biserică. Sunt Sfintele Sărbători de Paşti. Oamenii vor să meargă la biserică şi trebuie să găsim soluţii ca să meargă la biserică", a spus Iohannis.

Șeful statului a participat, miercuri, la prima acţiune din cadrul campaniei de împădurire în zona deşertificată din sudul României, care a avut loc la Dăbuleni în judeţul Dolj. La acțiune au mai participat premierul Florin Cîțu și mai mulți membri din Guvern.

×
Subiecte în articol: klaus iohannis paste biserica