x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică La Ordinea Zilei. Cazul Rarinca, acoperit de cazul Ponta

La Ordinea Zilei. Cazul Rarinca, acoperit de cazul Ponta

05 Iun 2015   •   22:41
La Ordinea Zilei. Cazul Rarinca, acoperit de cazul Ponta

Ediţia de vineri a emisiunii "La Ordinea Zilei" a avut ca subiect principal punerea sub urmărire penală pentru premierul Victor Ponta.

Toată atenţia publică a fost îndreptată spre acest subiect, în contextul în care abuzurile din cazul Marianei Rarinca nu au fost încă explicate.

Senatorul social-democrat Şerban Nicolae a explicat, ironic, că a observat că oamenii obişnuiţi ai acestei ţări pot fi călcaţi în picioare, arestaţ şi umiliţi fără ca cineva să răspundă.

Şerban Nicolae a adăugat că informaţia potrivit căreia Victor Ponta ar fi obţinut de la Dan Şova o sumă de 40.000 de euro, cu care şi-ar fi cumpărat două apartamente de lux aduce mai mult a glumă.


"Cetăţenii obişnuiţi nu contează, ei pot fi călcaţi în picioare, arestaţi oricât, fără niciun fel de răspundere. Dar observam mai devreme faptul că pe site-ul DNA, comunicatul privind cazul lui Victor Ponta a fost tradus şi în limba engleză. Deci a fost şi un instrument de comunicare. Pot să cred că este un mesaj pentru exterior. Toate titlurile date de presa străină, Marea Britanie, Franţa, Spania, Itala, ideea era aceeaşi - premierul este acuzat de corupţie, evaziune fiscală, spălare de bani. Cine stă să citească vede că acolo sunt nişte mărunţişuri discutabile, culminând cu acea glumă cum că cei 40.000 de euro pe care Ponta i-a luat de la Şova, nu de la stat, ar fi fost folosiţi, o parte din ei, la achiziţionarea a două apartamente, într-o zonă foarte scumpă, în anul de graţie 2008, în perioada de boom imobiliar."


×