x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Lasconi: E clar. Onoarea, curajul și respectul sunt doar vorbe goale pentru ostașul din fruntea PNL

Lasconi: E clar. Onoarea, curajul și respectul sunt doar vorbe goale pentru ostașul din fruntea PNL

de Redacția Jurnalul    |    08 Oct 2024   •   20:55
Lasconi: E clar. Onoarea, curajul și respectul sunt doar vorbe goale pentru ostașul din fruntea PNL

„E clar. Onoarea, curajul și respectul sunt doar vorbe goale pentru ostașul din fruntea PNL”, afirmă Elena Lasconi într-un mesaj adresat liderului liberal, Nicolae Ciucă. „Dacă vrea, pe bune, să se lepede de PSD, să ne vedem în Parlament, la discuții serioase”, adaugă ea.

„E clar. Onoarea, curajul și respectul sunt doar vorbe goale pentru ostașul din fruntea PNL. Am ascultat ce a spus domnul Ciucă, dar nu prea e clar ce invitație adresează. Să ne vedem să bem o cafea sau de ce? Bem cafea în timp ce PSD și Ciolacu anulează democrația din România și invalidează candidați? Oricum, negocierile nu se fac prin intermediul mass media. Dacă domnul Ciucă e serios, să se mai gândească puțin la cât de mult rău face PSD la guvernare de mână cu PNL-ul condus de același Iohannis care ne-a dat afară de la guvernare ca să-și facă jocurile”, scrie pe Facebook Elena Lasconi.

Ea afirmă că, dacă Niculae Ciucă vrea, „pe bune, să se lepede de PSD, să ne vedem în Parlament, la discuții serioase”.

„Sau îl așteptăm să vină cu semnăturile la noi la sediu. Altfel, ce face domnul Ciucă e balet politic. Și apropo de balet, mă întreb ce discută domnul Ciucă mâine cu filialele PNL, dacă tot le-a convocat. Poate un plan despre cum să pară că-s în opoziție în vreme ce împart puterea cu PSD? Neserioasă abordare, domnule general. Lucrurile sunt simple, cam ca în militărie: e da sau nu, la dreapta sau la stânga. Deci, domnule Ciucă, ce alegeți: banii și puterea sau poporul?”, încheie Lasconi.

„Îi invit pe doamna Lasconi și pe reprezentanții USR la sediul Partidului Național Liberal pentru a discuta despre viitorul țării”, afirmă liderul liberal, Nicolae Ciucă. Președintele PNL spune că demersul Elenei Lasconi privind moțiunea de cenzură este unul „politicianist și neserios”.

Președinta USR Elena Lasconi a anunțat că USR va depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu. „Hai să vedem cât curaj aveți, domnule Ciucă”, spune Lasconi.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Lasconi ciuca moţiune de cenzură