x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Lăzăroiou, despre Ponta: "Dacă tot e curajos, îi dau lista cu firmele PSD să demanteleze mafia"

Lăzăroiou, despre Ponta: "Dacă tot e curajos, îi dau lista cu firmele PSD să demanteleze mafia"

21 Mai 2012   •   09:09
Lăzăroiou, despre Ponta: "Dacă tot e curajos, îi dau lista cu firmele PSD să demanteleze mafia"

Fostul ministru al Muncii Sebastian Lazaroiu a declarat a, daca premierul Victor Ponta "e curajos" si vrea cu adevarat sa puna ordine la POSDRU, ii va transmite personal lista cu firmele PSD implicate in "mafia transpartinica" a fondurilor UE de la Ministerul Muncii.

"Am vorbit de neregulile de la POSDRU inca de cand am venit ministru, ma rog, Ponta era pe vremea aia ocupat cu sindicatele, cu scosul oamenilor in strada, el avea alte probleme. Cat am stat acolo, e adevarat am stat trei luni, gratie PDL care nu m-a mai vrut acolo, dar, cat am stat, asta am incercat sa fac, sa pun ordine. Incepusem ceva, am reusit cu siguranta si astea sunt date oficiale, sa cresc rata absortiei, chiar daca au fost trei luni", a declarat Lazaroiu.

Fostul ministru a sustinut ca in cazul POSDRU este vorba de "o mafie transpartinica", din care fac parte atat firme asociate cu PDL, dar si societati afiliate PSD si PNL.

"Ii sugerez lui Ponta, daca vrea sa faca cu adevarat ordine la POSDRU, sa demanteleze mafia transpartinica, care suge bani de acolo, de la POSDRU, inclusiv mafiotii lui din PNL-PSD. Domnul Ponta, daca e asa de curajos, sa demanteleze mafia aia si sa inceapa cu mafiotii din PSD, care se ocupa de fondurile europene si care au firme acolo, la POSDRU. Daca vrea, ii pun eu la dispozitie lista cu firmele", a sustinut Lazaroiu.

In plus, el l-a invitat pe Victor Ponta sa convoace un congres extraordinar al PSD in care sa vorbeasca de toate firmele si persoanele implicate in neregulile de la POSDRU.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la sediul USL, ca fostii ministri ai Muncii Ioan Botis, Sebastian Lazaroiu si Sulfina Barbu au dat cea mai mare gaura bugetului Romaniei pe care a identificat-o pana in prezent.

×