x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Lăzăroiu neagă implicarea în campania Facebook „Alături de Preşedintele Nostru”

Lăzăroiu neagă implicarea în campania Facebook „Alături de Preşedintele Nostru”

de Robert Veress    |    18 Ian 2012   •   11:51
Lăzăroiu neagă implicarea în campania Facebook „Alături de Preşedintele Nostru”

De doua zile, pentru a contracara campania antiprezidentiala desfasurata inclusiv prin intermediul retelei de socializare Facebook, o persoana care nu s-a identificat a lansat o pagina intitulata 'Alaturi de Presedintele Nostru', care a adunat, pana acum, aproape 6.500 de 'like-uri'.

Pe aceasta pagina au fost postate o serie de fotografii cu Basescu si sustinatori ai acestuia, precum si diverse mesaje de sustinere a politicii acestuia si denigrare a contestatarilor sai, politici sau apolitici.

Unul dintre mesaje este un citat, fara ghilimele, dintr-un editorial publicat de Evenimentul zilei si semnat de Sebastian Lazaroiu, fost consilier prezidential si fost ministru al Muncii, lansator de soparle politice portocalii si eminenta cenusie sau, daca vreti, alba ca zapada, a stratagemelor PR ale Cotroceniului.

Fiindca fragmentul din editorial nu este marcat, asa cum s-ar cuveni, ca un citat, pare ca ar fi un produs al autorului si administratorului paginii de Facebook. Am cerut o confirmare pe pagina respectiva. Cum n-am primit-o, l-am intrebat direct pe domnul Lazaroiu daca este initiatorul paginii. Raspunsul sau este fara echivoc: 'Nu sunt nici autorul, nici administratorul acestei pagini'.

Mesajul de pe Facebook 'decupat' din editorialul 'Ce trist! Romania a ratat din nou...', semnat de Sebastian Lazaroiu (ghilimelele de apartin):

'Investitorii nu vin in zone instabile din punct de vedere politic, iar finantatorii se gandesc de zece ori inainte sa dea bani la dobanzi rezonabile in tari in care oamenii protesteaza in strada.
Investitorii nu vin intr-o tara cu un capital uman precar asa cum e Romania. Si cand spun capital uman, ma refer la oameni educati si sanatosi. Dar oamenii nu pot fi educati fara a avea un sistem de educatie performant si nici sanatosi in tara in care sistemul sanitar este putred de coruptie si ineficienta.
Investitorii nu vin in tara in care sistemul de justitie nu functioneaza sau functioneaza dupa coduri din anii 60. - Investitorii nu vin pe o piata in care sunt nevoiti sa angajeze oameni pe care sa nu ii poata disponibiliza atunci cand nu mai pot sustine costurile cu forta de munca.
Investitorii nu vin intr-o tara in care se platesc taxe mari pentru ca sunt din ce in ce mai multi pensionari dependenti de din ce in ce mai putini salariati.
Investitorii nu vin intr-o tara in care salariile bugetarilor sunt mereu mai mari decat salariile de la privat'.

Alt mesaj de pe pagina 'Alaturi de Presedintele Nostru'

'O lectie de la Parintele Justin: “Sub nicio forma sa nu iasa in strada, pentru ca este o capcana mai mare decat isi pot vreodata inchipui'. Operatiunea marca Soros “Occupy Romania' a trecut la nivelul doi: violentele de strada'.

×