x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liderii Aliantei risca procese

Liderii Aliantei risca procese

05 Dec 2004   •   00:00

Candidatul U.N. PSD+ PUR la Presedintie, Adrian Nastase, i-a atentionat ieri pe liderii Aliantei PNL-PD ca formatiunea sa ii va da in judecata pe cei care, in campania electorala, vor formula acuzatii de orice gen fara a avea probe.

Aflat la Ploiesti, Nastase a explicat ca, in timplul campaniei electorale‚ "unii dintre liderii Aliantei au inceput sa se joace cu denunturi la Parchet sau PNA, in care sunt trecute jumatate din infractiunile prevazute in Codul Penal". "Daca aceste acuzatii se dovedesc a fi adevarate, bineinteles ca cei vizati vor plati, insa, daca ele nu se verifica, exista posibilitatea reclamarii pentru denunt calomnios", a adaugat Nastase.

Nastase a mai spus ca decizia PNL de a aproba o rezolutie care sa excluda orice colaborare cu Uniunii Nationale PSD+PUR nu-l deranjeaza. "S-ar putea sa ii deranjeze pe unii dintre ei. Observ, insa, ca pentru a-i da satisfactie lui Traian Basescu, PNL a ales o formula duplicitara care va fi puternic amendata politic", a spus Nastase, referindu-se la faptul ca excluderea colaborarii cu formatiunea sa inseamna implicit intentia de a guverna cu PRM. (Silviu Sergiu)

×
Subiecte în articol: politic