x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liderii opoziţiei critică componenţa noului Guvern

Liderii opoziţiei critică componenţa noului Guvern

21 Dec 2009   •   00:00

Componenţa guvernului propus de premierul desemnat Emil Boc este criticată de liderii principalelor partide din opoziţie. Liberalii susţin că cea mai mare gafă a preşedintelui Traian Băsescu a fost desemnarea lui Emil Boc la şefia Executivului, în vreme ce social-democraţii cred că PD-L şi-a cumpărat susţinerea în Parlament, cu funcţia de ministru al Apărării, acordată independentului Gabriel Oprea.



Vicepreşedintele PSD Victor Ponta este de părere că în noul guvern nu există miniştri independenţi, afară de câţiva pe care nici premierul desemnat Emil Boc, nici preşedintele Băsescu nu-i poate controla, iar aceştia sunt membri de marcă ai PD-L.

Prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban susţine că principalul defect al guvernului propus de premierul desemnat Emil Boc este chiar numirea sa în fruntea Executivului, scrie antena3.ro.

Şi liberalii, şi social-democraţii cred că nominalizarea lui Gabriel Oprea la ministerul Apărării este răsplata oferită de PD-L pentru susţinerea în parlament a guvernului.

×
Subiecte în articol: politic