x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liderul PDL Constanţa: Se impun modificări în structurile PDL de sus în jos

Liderul PDL Constanţa: Se impun modificări în structurile PDL de sus în jos

13 Iun 2012   •   10:19
Liderul PDL Constanţa: Se impun modificări în structurile PDL de sus în jos

Christian Gigi Chiru, liderul filialei PDL Constanta, a declarat, pentru Agerpres, ca se impun modificari in structurile partidului, "care trebuie sa vina de sus in jos, plecand de la presedinte pana la ultima sectie de organizatie democrat-liberala".

"Faptul ca votul de sanctiune a fost mai mult decat evident pentru masurile impopulare luate de guvernul PDL, se impune reorganizarea partidului. (...) Asteptam de la nivelul central sa inceapa aceasta reorganizare a partidului, ea este mai mult decat necesara", a afirmat Chiru.

"Eu raman in PDL, eu am o misiune, aceea de a organiza si asigura opozitia in judetul Constanta. Sunt constient de acest lucru si sunt pregatit sa-mi duc mai departe lupta", a spus Gigi Chiru.

Referitor la rezultatele obtinute de democrat-liberalii constanteni la alegerile locale, Chiru a declarat ca ele pastreaza "linia" nationala, aceea de sanctionare a candidatilor PDL, iar rezultatul este unul nesatisfacator.

Primaria Constanta a fost castigata la alegerile din 10 iunie de social-democratul Radu Mazare cu 62,76%, al doilea clasat fiind democrat-liberalul Christian Gigi Chiru cu 13,49%. Sefia Consiliului Judetean Constanta a fost castigata de social-democratul Nicusor Constantinescu cu 60,37%, fata de 16,7% cat a obtinut urmatorul contracandidat al acestuia, democrat-liberalul Florin Gheorghe.

×