x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liftierul lui Udrea, concediat şi reangajat!

Liftierul lui Udrea, concediat şi reangajat!

09 Feb 2010   •   00:00

Corneliu Popovici a fost eliberat din funcţia de secretar de stat în Ministerul Turismului, prin decizie a premierului Emil Boc, dar... el va continua activitatea în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, în calitate de consilier la cabinetul ministrului în relaţia cu administraţiile locale.

Popovici a declarat că va continua activitatea în cadrul ministerului, unde s-a închegat o "echipă frumoasă", şi că, în noua sa calitate, va pune în practică şi proiecte existente în turism şi de dezvoltare regională în judeţul Suceava.

Secretarul de stat în Ministerul Turismului Corneliu Popovici, care deţinea funcţia de secretar executiv al PSD Suceava, a declarat, în luna octombrie, că a demisionat din PSD şi că şi-a depus adeziunea la PDL, el afirmând că a luat această decizie pentru a-şi putea continua proiectele în zona Sucevei, de unde provine.

El a spus că a acceptat să facă în continuare parte din echipa de la Ministerul Turismului pentru a se putea ocupa de proiectele începute în zona Sucevei, "care este una cu potenţial turistic deosebit".

"Echipa cu care lucrez este o echipă constructivă şi la nivel naţional şi îmi face plăcere să rămân alături de ea şi să ducem împreună treaba la bun sfârşit", a adăugat Popovici.

În cursul lunii august, au apărut mai multe informaţii că PSD intenţiona să-i retragă sprijinul politic lui Popovici după ce, în urma prezentării ministrului Turismului, Elena Udrea, la comisia parlamentară de anchetă, acesta a fost solicitat de ministru să cheme liftul.

Corneliu Popovici a intrat în PSDR în 1997, unde a fost preşedinte al organizaţiei judeţene Suceava, iar în anul 2001 a intrat în PSD în urma fuziunii. A fost ales consilier judeţean PSDR, în anul 2000 şi apoi consilier judeţean PSD în 2004 şi în 2008, dar renunţat la funcţie la începutul anului trecut, după ce a fost numit secretar de stat în Ministerul Turismului.

×
Subiecte în articol: politic