x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liviu Dragnea, despre reînvestirea şefei DNA: Propunerea e firească! Și desemnarea oficială va fi firească

Liviu Dragnea, despre reînvestirea şefei DNA: Propunerea e firească! Și desemnarea oficială va fi firească

29 Feb 2016   •   21:40
Liviu Dragnea, despre reînvestirea şefei DNA: Propunerea e firească! Și desemnarea oficială va fi firească

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că anunţul ministrului Justiţiei în ceea ce priveşte continuarea mandatului Laurei Codruţa Kovesi în fruntea DNA este "unul firesc" şi "desemnarea oficială va fi firească".

"Este un anunţ firesc, l-a şi argumentat ministrul Justiţiei. Propunerea este firească şi desemnarea oficială va fi firească", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului.

În opinia sa, reînvestirea Codruţei Kovesi este una din acţiunile care "continuă întărirea statului de drept în România".

"Este nevoie ca în România să existe un stat de drept puternic, pentru că este unul dintre pilonii de stabilitate pentru această ţară, pe lângă alţi piloni care sunt din alte domenii, apărare, economic, chiar şi administrativ. Statul de drept este un pilon important pentru stabilitatea de care avem mare nevoie în această perioadă", a afirmat Dragnea.

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a precizat că legea prevede posibilitatea reînvestirii Laurei Codruţa Kovesi în fruntea DNA şi că se gândeşte că "e absolut logic" să reînvestească pe cineva care a avut rezultate cuantificabile.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: liviu dragnea dna laura codruta kovesi