x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liviu Dragnea: Important este să existe un Executiv care să guverneze bine şi coerent

Liviu Dragnea: Important este să existe un Executiv care să guverneze bine şi coerent

13 Iul 2015   •   18:25
Liviu Dragnea: Important este să existe un Executiv care să guverneze bine şi coerent
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, că, dincolo de aplicarea rezoluţiei partidului potrivit căreia la momentul punerii în mişcare a acţiunii penale cel vizat de anchetă îşi pierde funcţia în Guvern, important este să existe un Executiv care ''să guverneze bine şi coerent''.

"A părăsit funcţiile din partid. Aţi văzut că şi preşedintele Iohannis a zis că va colabora bine cu domnul prim-ministru Victor Ponta. (...) Dincolo de rezoluţie, (...) cred că este mai important pentru români să existe un Guvern care să guverneze bine şi coerent această ţară, pentru ca oamenii să o ducă mai bine. Cred că asta este important. Cred că aceasta este şi motivaţia pentru care preşedintele Iohannis a şi spus că va colabora instituţional, normal, cu premierul Victor Ponta", a arătat coordonatorul politic al PSD, la sediul PSD, întrebat de ce rezoluţia formaţiunii social-democrate nu se aplică şi în cazul lui Victor Ponta.

Dragnea a refuzat să comenteze noua decizie a DNA în cazul lui Ponta, afirmând că ceea ce-l interesează foarte mult e ca premierul să fie găsit nevinovat. "Nu vreau să comentez lucrurile acestea. Tot ceea ce spune Victor Ponta este dreptul dumnealui. Şi printr-o vorbă a mea sau a altuia despre această situaţie n-aş vrea să influenţăm cursul anchetei. Pe mine mă interesează foarte mult ca Victor Ponta, în final, să fie găsit nevinovat. Şi nu vreau ca vreo vorbă sau vreun gest al meu să pună sub semnul întrebării această soluţie", a declarat el.

×
Subiecte în articol: liviu dragnea