x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liviu Dragnea: Nu se taie bani de la niciun minister - UPDATE

Liviu Dragnea: Nu se taie bani de la niciun minister - UPDATE

27 Iul 2015   •   13:31
Liviu Dragnea: Nu se taie bani de la niciun minister - UPDATE
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Liviu Dragnea a afirmat în timpul conferinţei de presă, după prima şedinţă a BPN al PSD, că nu se vor tăia bani de la niciun minister în urma rectificării bugetare.

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, după şedinţa partidului, că în privinţa rectificării bugetare, nu se vor tăia bani de la niciun minister.

 
"Azi am discutat, am aflat toţi că nu se taie din bani de la niciun minister. Dimpotrivă, există peste 4 miliarde lei excedent bugetar, nu se taie bani de la Sănătate, Educaţie. Dimpotrivă, se vor achita toate sentinţele judecătoreşti obţinute de cadrele didactice", a asigurat şeful interimar al PSD, Liviu Dragnea.
PUBLICITATE
 

În ce priveşte subiectul modificării Codului fiscal, Dragnea a spus că nu sunt motive pentru această modificare, deşi preşedintele Klaus Iohannis a retrimis legea la Parlament. Cât despre colaborarea dintre cele două instituţii, şeful social-democraţilor a precizat că "PSD poate armoniza comunicarea între palate".

Un alt subiect aflat pe ordinea de zi a şedinţei PSD a fost situaţia de la Ministerul Transporturilor, unde sunt "bani necheltuiţi", a declarat Şiviu Dragnea.

×