x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ludovic Orban: Brevetul de comandant de navă îl va ajuta pe Băsescu să vâslească în cazanul cu smoală în viaţa de apoi!

Ludovic Orban: Brevetul de comandant de navă îl va ajuta pe Băsescu să vâslească în cazanul cu smoală în viaţa de apoi!

de Ovidiu Ciutescu    |    18 Oct 2009   •   00:00
Ludovic Orban: Brevetul de comandant de navă îl va ajuta pe Băsescu să vâslească în cazanul cu smoală în viaţa de apoi!

Ludovic Orban l-a atacat dur pe preşedintele Traian Băsescu. Aflat într-o vizită la Cluj, fostul ministru al transporturilor a afirmat că a făcut trafic de influenţă ca Traian Băsescu să obţină din nou brevetul de comandant de navă "din milă creştinească", dar şi pentru ca acesta "să poată vâsli, în viaţa de apoi, în bărcuţa lui în cazanul cu smoală"! Orban a afirmat la Liga Aleşilor Liberali că brevetul îi va fi de folos lui Traian Băsescu după ce nu va fi ales preşedinte, notează Mediafax.



"Traian Băsescu a obţinut brevetul în mandatul meu de ministru. Directorul care se ocupa a venit la mine şi m-a întrebat dacă să îi dea brevetul şi i-am spus «da». Am zis «da» din milă creştinească, ca să aibă din ce trăi după ce nu va mai fi preşedinte, dar şi din patriotism, pentru că am convingerea că românilor le va fi mult mai bine cu cât Băsescu va fi mai departe de ţară", a spus Orban care a lăsat să seînţeleagă că preşedintele României nu a trecut "pe bune" încercarea de a redobândi brevetul de comandant de vas.

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, în 5 octombrie, la Luduş, întrebat de jurnalişti ce va face dacă nu va câştiga un nou mandat în fruntea statului, că el are o meserie sigură şi bine plătită, precizând că are un brevet de comandant de navă de mare tonaj: "Am un brevet de comnandant de navă, pe care l-am revalidat anul trecut în vară, am pierdut vara cu examenele la centrul de perfecţionare. Sunt un om care are o meserie foarte bună, sunt calificat pentru nave de mare tonaj, foarte bine plătit, deci nu sunt un şomer din politică".

×
Subiecte în articol: politic