x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ludovic Orban: Emil Boc este un tonomat de lozinci

Ludovic Orban: Emil Boc este un tonomat de lozinci

21 Mai 2009   •   00:00

Ludovic Orban, a declarat, într-o conferinţă de presă, la Alba Iulia, că primul-ministru Emil Boc nu este decât "un tonomat de lozinci" care repetă nişte mesaje fără să înţeleagă nimic.



Orban a afirmat că tot ceea ce spune premierul sunt doar nişte lozinci, dovadă fiind măsurile incoerente aplicate de Guvern în această perioadă.

"Domnul Boc este o colecţie de lozinci. Este ca un tonomat, bagi o fisă, apeşi pe buton şi începe să strige lozinca despre locuri de muncă, apoi vine şi strigă lozinca despre greaua moştenire, lozinca legată de numai ştiu ce. Boc este o colecţie de lozinci, nu înţelege nimic", a spus Orban.

Prim-vicepreşedintele PNL a dat ca exemplu impozitul forfetar pe care l-a catalogat "o stupiditate", explicând că toate ţările europene care au introdus această măsură în perioadele în care economia mergea bine au renunţat acum la ea.

El a adăugat că, din cauza impozitului forfetar, peste 20.000 de firme s-au închis, iar acum Guvernul vine cu "o nouă tâmpenie", şi anume să închidă activitatea tuturor firmelor care nu au depus bilanţul.

Ludovic Orban a spus că parcă actualul Guvern este "sfătuit de un diavol" în măsurile pe care le ia.

El a făcut referire şi la ministrul Gheorghe Pogea, spunând că "este instruit în a provoca faliment", exprimându-şi îngrijorarea că "ar putea provoca falimentul României".

"După cum se mişcă lucrurile şi în economie, dar şi în agricultură există riscul unei crize a alimentelor, există riscul chiar a unei intrări în incapacitate de plată", a adăugat Orban.
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic