x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ludovic Orban se retrage din grupul parlamentar al PNL și rămîne neafiliat

Ludovic Orban se retrage din grupul parlamentar al PNL și rămîne neafiliat

26 Oct 2021   •   11:00
Ludovic Orban se retrage din grupul parlamentar al PNL și rămîne neafiliat

Ludovic Orban a anunțat marți, în plenul camerei Deputaților, că se retrage din grupul parlamentar al PNL. El a spus că își va continua activitatea ca parlamentar neafiliat. În discursul său, Orban l-a atacat pe „chiriașul de la Cotroceni”.

Orban a precizat că nu demisionează din partid.

Motivul plecării este, spune Orban, faptul că nu-și poate respecta angajamentele luate în campania electorală față de cetățeni. „Nu am altă soluție pentru a fi consecvent fata de cetățenii români care mi-au acordat încrederea decât de a mă despărți, sper temporat, de colegii mei. Ceea ce s-a întamplat în ultimile patru luni depășește orice imaginație”, a spus Orban, care a invocat o confuzie politică artificială care a dus la ruperea coaliției de guvernare și a generat „circ politic”.

„Numai lobotomizat as putea să stau complice la acest atentat asupra interesului național”, a spus Orban, care l-a atacat pe președintele Klaus Iohannis, chiar dacă nu i-a pomenit numele.

„Deputatii PNL sp renunța la golf. PNL trebuie să se întoarcă cu fața la cetățean și cu spatele la chiriașul de la Cotroceni...Am construit o coaliție, dar acum nu mai avem nimic. Cel care trebuie să stea la cârmă pescuiește acum sau a fugit la ski. Raman acelasi om si nu pot sa accept ca un partid să își bată joc de istoria sa, de înaintașii sai, să refuze să continue acest proiect de a dezvolta România”, a spus Orban.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban