x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: Alegerile au trecut. Românii vor un trai mai bun și prețuri corecte, nu circ în stradă

Ciolacu: Alegerile au trecut. Românii vor un trai mai bun și prețuri corecte, nu circ în stradă

de Redacția Jurnalul    |    13 Iun 2024   •   12:00
Ciolacu: Alegerile au trecut. Românii vor un trai mai bun și prețuri corecte, nu circ în stradă
Sursa foto: FB Marcel Ciolacu

„Alegerile au trecut și revenim la prioritățile românilor, care așteaptă un nivel de trai mai bun și prețuri corecte, nu circ în stradă, cum fac încă unele partide, deși au fost deja taxate dur de electorat”, spune premierul Marcel Ciolacu la începutul ședinței de guvern.

„Alegerile au trecut și revenim la prioritățile românilor. Mă bucur că inflația continuă să scadă ajungând deja aproape de 5% și vom cotinua să luăm măsuri pentru a proteja puterea de cumpărare a populației”, declară Marcel Ciolacu.

El anunță că a fost pus în transparență publică proiectul privind introducerea salariului minim european în România.

„Vrem ca românii să aibă slujbe plătite cât mai aproape de media europeană. Cred că asta așteaptă românii de la noi, nivel de trai mai bun și prețuri corecte. Nu circ în stradă. Vreau să mulțumesc ăncă odată membrilor guvernului României, indiferent de culoarea politică, pentru atitudinea și neimplicarea activității Guvernului Romniei în campania electorală”, încheie premierul.

(sursa: Mediafax)

×