x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Ciolacu cere DEMISIA lui Nicușor Dan

Marcel Ciolacu cere DEMISIA lui Nicușor Dan

21 Ian 2022   •   14:28
Marcel Ciolacu cere DEMISIA lui Nicușor Dan
Sursa foto: Lucian Alecu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a cerut, vineri, într-o conferință de presă demisia primarului Nicușor Dan, după ce acesta a cerut să spună public dacă social-democrații susțin greva angajaților STB.

 "Părerea mea nu e de susținere,  e 'fie pleacă acasă Nicușor Dan'", a spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu cere DEMISIA lui Nicușor Dan

 

 

Primarul general al Capitalei le-a cerut liderilor social-democrați să retragă sprijinul politic pentru funcția de consilier general din CGMB liderului sindicaliștilor STB, Vasile Petrariu.

„Cer Partidului Social Democrat să se pronunţe, pentru că noi avem o grevă care paralizează Bucureştiul şi afectează sute de mii de bucureşteni, organizată de un consilier general PSD. Un om care şi-a câştigat mandatul pe lista PSD. Şi atunci cer PSD să se pronunţe pe una din două opţiuni, fie susţine această manifestaţie care paralizează oraşul, fie retrage sprijinul politic domnului Petrariu, care a organizat această grevă”, a spus vineri dimineață Nicușor Dan.

PSD: "Nicușor Dan nu-i mai poate păcăli iar pe bucureșteni, să vină cu soluții la crizele provocate"

"Nicușor Dan nu-i mai poate păcăli din nou pe bucureșteni! După un an și jumătate de la învestire nu are nicio scuză, este primar și are majoritate în Consiliul General. 

În loc să inventeze vinovății iluzorii, atunci când nu este concentrat pe angajările de la propriul cabinet, Nicușor Dan trebuie să rezolve urgent problemele grave din București, atât criza sistemului de termoficare, cât și conflictul de muncă de la Societatea de Transport București. 

Astfel de probleme, care nu doar afectează grav, ci pun chiar în pericol viața bucureștenilor, nu se rezolvă prin dispute sterile, ci prin decizii competente și acțiuni eficiente. 

Asta așteaptă bucureștenii de la primarul general, nu să dea ordine partidelor politice care se află în opoziție la nivel de Consiliu general. 

Singurul partid căruia poate să-i dea ordine este USR – partidul pe care l-a înființat și care îi este complice la tot dezastrul pe care l-a creat în Capitală. 

Totodată, în loc de a provoca dispute politice, Nicușor Dan ar trebui să fie mai preocupat de ceea ce va răspunde în fața bucureștenilor și, mai nou, în fața procurorilor, pentru toate deciziile aberante sau ilegale pe care le-a luat în calitate de primar general", se arată într-un comunicat de presă al PSD, remis, vineri, presei.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Nicușor Dan