x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Ciolacu: PNL a ales să facă, în continuare, politică

Marcel Ciolacu: PNL a ales să facă, în continuare, politică

de Ion Alexandru    |    07 Apr 2020   •   18:00
Marcel Ciolacu: PNL a ales să facă, în continuare, politică

La rândul său, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, apreciază că PNL, prin atacarea la CCR a două legi extrem de importante pentru cetățeni, „nu lovește în PSD, ci în românii și firmele românești, care acum așteptau un sprijin real din partea statului”.

„PNL dă astăzi proba maturității politice. Atacarea la CCR a măsurilor sociale și economice inițiate de PSD și votate de toate forțele politice parlamentare, cu excepția liberalilor, nu lovește în PSD, domnule Orban, ci în românii și firmele românești care acum așteptau un sprijin real din partea statului”, scrie Ciolacu. Acesta adaugă, adresându-se liberalilor, că „vă tot comparați cu Italia și Spania! Atunci comparați-vă și la măsurile de protecție socială pe care le-au luat și la cele pentru salvarea economiei. Sunt identice – amânarea ratelor și a plății facturilor la utilități, facilitățile fiscale pentru firme sau șomajul tehnic!”.

În opinia liderului social-democrat, PNL va fi singurul partid care a ales să facă în continuare politică, după ce restul forțelor politice au răspuns pozitiv apelului de la sfârșitul săptămânii trecute, referitor la un pact politic, și pe care l-am făcut ieri și au înțeles că în această perioadă dificilă trebuie ca toți să alergăm pe un singur culoar, pentru România”.

 

 

×