x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, plan economic concret în sprijinul investițiilor românești în R. Moldova - o garanție

Ciolacu, plan economic concret în sprijinul investițiilor românești în R. Moldova - o garanție

de Redacția Jurnalul    |    23 Feb 2023   •   20:44
Ciolacu, plan economic concret în sprijinul investițiilor românești în R. Moldova - o garanție
Sursa foto: Hepta

Un plan economic concret care să sprijine investițiile românești în Republica Moldova este cea mai bună garanție pentru a genera încrederea cetățenilor moldoveni în parcursul european, transmite liderul PSD, Marcel Ciolacu.

„Singura soluție în acest context regional tensionat este parteneriatul cu România pentru a avea o viață mai bună alături de familia europeană! I-am transmis astăzi doamnei președinte Maia Sandu intenția noastră de a include aceste măsuri în viitorul program de guvernare! În plus, am asigurat-o că vom continua să acordăm toată asistența financiară, economică și politică pentru a fi alături de Republica Moldova în aceste vremuri deosebit de grele”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Potrivit acestuia, România sprijină total eforturile administrației pro-europene de la Chișinău de păstrare a ordinii constituționale și a statului de drept în fața amenințărilor de securitate ale Moscovei.

„Republica Moldova va avea parte de securitate și prosperitate pentru a își concentra eforturile pe procesul de integrare europeană”, adaugă Ciolacu.

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost joi la București, cu o zi înainte de împlinirea unui an de la declanşarea invaziei Rusiei în Ucraina.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu