x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marian Oprişan: Mugur Isărescu să spună ce ştie să facă pentru România ca guvernator al BNR

Marian Oprişan: Mugur Isărescu să spună ce ştie să facă pentru România ca guvernator al BNR

28 Iun 2019   •   18:32
Marian Oprişan: Mugur Isărescu să spună ce ştie să facă pentru România ca guvernator al BNR

Preşedintele organizaţiei PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat, vineri, că Mugur Isărescu ar trebui să explice mai detaliat ce vrea să facă în fruntea BNR pentru România, adăugând că social-democraţii nu au luat o decizie finală privind susţinerea acestuia pentru un nou mandat de guvernator al Băncii Naţionale.

"Încă nu s-a luat decizia finală (cu privire la susţinerea lui Mugur Isărescu la conducerea BNR - n.r.). Cred că domnul guvernator Mugur Isărescu ar trebui, într-o dezbatere publică, să spună poate mai detaliat şi mai categoric ce ştie să facă ca şi guvernator al BNR pentru România şi pentru sistemul bancar românesc şi pentru ceea ce înseamnă politicile BNR. Eu nu discut competenţa domnului Isărescu aici. Eu cred că domnia sa, care este un profesionist, ar trebui să explice mai detaliat ce vrea să facă în fruntea BNR pentru România", a afirmat Marian Oprişan, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

În schimb, ministrul Economiei, Niculae Bădălău, la ieşirea de la CExN, a spus că propunerea PSD este de a-l susţine pe Mugur Isărescu pentru un nou mandat de guvernator.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: oprisan mugur isarescu bnr