x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marian Oprişan (PSD): "Rus şi Dobre trebuiau să fie mai atenţi la priteenia cu Blaga"

Marian Oprişan (PSD): "Rus şi Dobre trebuiau să fie mai atenţi la priteenia cu Blaga"

de Mediafax    |    06 Aug 2012   •   13:47
Marian Oprişan (PSD): "Rus şi Dobre trebuiau să fie mai atenţi la priteenia cu Blaga"

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan a declarat, luni, comentand demisiile ministrilor Ioan Rus si Victor Paul Dobre, ca acestia ar fi trebuit sa fie mai atenti la prieteniile cu presedintele PDL, Vasile Blaga.

"Imi pare rau sa spun, cat se poate de clar, eu cred ca domnul Rus si domnul Dobre ar fi trebuit sa fie mai atenti la prieteniile cu domnul Blaga. Nu vreau sa intru in detalii din acest punct de vedere", a spus Oprisan.

Vicepresedintele PSD a spus ca, pentru el, este "destul de suspecta" declaratia lui Vasile Blaga din luna mai, cand a spus ca singurii prieteni pe care ii are la USL sunt Ioan Rus si Victor Paul Dobre: "De aici, concluziile le trageti dumneavoastra."

Oprisan crede ca cei doi ministri demisionari au procedat incorect si ca trebuiau neaparat sa comunice cat se poate de rapid, asa cum spune legea, cu primarii localitatilor din Romania si sa reactualizeze listele.

"Apreciem ca si-au dat demisia de onoare, asa fac doi oameni care considera ca au gresit. Nu cred ca au vrut sa faca acest lucru, cred ca a fost mai usor sa ia o cifra dintr-un calculator si sa o prezinte ca sa scape mai repede de aceasta obligatie", a spus Oprisan.

×