x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mazăre de Constanţa, în campanie la Craiova: „Acum s-o dezbrăcăm pe Olguţa!” (Video)

Mazăre de Constanţa, în campanie la Craiova: „Acum s-o dezbrăcăm pe Olguţa!” (Video)

de Mediafax    |    15 Mai 2012   •   07:19
Mazăre de Constanţa, în campanie la Craiova: „Acum s-o dezbrăcăm pe Olguţa!” (Video)

Cateva mii de persoane au asistat ieri, incepand cu ora 20, pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova, la concertul sustinut de Goran Bregovic cu ocazia lansarii candidaturii Liei Olguta Vasilescu, din partea USL, la Primaria Craiovei.

La eveniment a participat si Radu Mazare, primarul Constantei, care, in stilul caracteristic, atat vestimentar (imbracat in haine kaki si purtand o bereta rosie, stilul Che Guevara), cat si verbal, i-a prezis colegei sale ca, in patru ani 'va fi boieroaica'.

'Eu acum nu imi mai fac campanie pentru ca mi-am facut treaba. In Constanta, 50.000 de batrani primesc la doua luni tot ce au nevoie, adica un pui, zahar, faina. In Constanta am facut locuinte ieftine pentru tineri. Credeti ca lumea ma voteaza pentru brazilience, pentru gagici. I-am spus Olgutei, acum este mai greu, ca dupa patru ani o sa fie boieroaica, asa cum ma duc eu in alte parti: mai tin un discurs, ma duc la club, apoi sa ma dau cu zmeul. Asta este, daca mi-am facut treaba bine', a spus Mazare.

El a ajutat-o pe Lia Olguta Vasilescu sa isi scoata de pe ea sacoul, astfel ca senatorul si-a putut arata tricoul pe care il purta si care avea pe el inscriptia: "Justice for Craiova". 'Oltencelor marfa! Mama, ce marfa aveti aici! Aveti oltence, manca-v-as galagia. Mi-a spus si Olguta. Dar acum sa o dezbracam pe Olguta. Hai sa te ajut sa iti dai sacoul!', a exclamat edilul.

Lia Olguta Vasilescu s-a angajat sa construiasca locuinte pentru tineri si locuinte sociale 'luand modelul primarului Mazare'.

×
Subiecte în articol: mazare olguta vasilescu