x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mazare, despre Basescu - "Ce vreti, sa ne alergam prin oras?"

Mazare, despre Basescu - "Ce vreti, sa ne alergam prin oras?"

15 Dec 2004   •   00:00

Radu Mazare, primarul Constantei si liderul filialei judetene a PSD, s-a detasat ieri de infrangerea pe care PSD a suferit-o in judetul sau.

Click pentru a mari imaginea
El a declarat ca nu isi reproseaza rezultatele partidului la alegerile generale, precizand ca, atunci cand a candidat el, rezultatele au fost bune. Mazare a respins astfel ideea de a urma gestul unui alt lider pesedist, care si-a depus demisia, asumandu-si astfel esecul la nivel local inregistrat de partid. Pragmatic, primarul Constantei a replicat: "De ce sa-mi dau demisia daca nu am candidat eu!? Unde am candidat eu am castigat! Daca pierdeam eu alegerile locale, in care eu am fost conducatorul si in care eu am fost cel asupra caruia populatia trebuia sa-si exprime votul, da, imi dadeam demisia, dar asa, pentru ce?!".

SIGURANTA. De altfel, Mazare nu s-a aratat prea impresionat nici de faptul ca noul presedinte al Romaniei este Traian Basescu, candidatul opozitiei. "Pe mine, Basescu nu ma poate da afara. Este presedintele tarii, are treburile lui, ce vreti, sa ne alergam pe aici prin oras?", a replicat Mazare cu siguranta. In schimb, fratele primarului, proaspatul deputat PSD Alexandru Mazare, a fost mai "bataios", reamintind de implicarea lui Basescu in "dosarul Flota". "Sunt curios cum va decurge procesul de pe 25 ianuarie, cand este prima infatisare in procesul "Flota". Vrem sa vedem daca institutiile statului vor fi depolitizate, ce va insemna aceasta depolitizare", a spus el. Radu Mazare a mai afirmat in final ca, deocamdata, filiala locala nu a hotarat daca il va sustine la presedintia PSD pe Ion Iliescu sau pe Adrian Nastase. (Aniela Nine)

×
Subiecte în articol: politic mazare