x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mesaj DUR al Ralucăi Turcan către Florin Cîţu: Un şir de minciuni, greșeli şi jocuri personale. Eşti dispus să joci la poker până şi banii de pensii

Mesaj DUR al Ralucăi Turcan către Florin Cîţu: Un şir de minciuni, greșeli şi jocuri personale. Eşti dispus să joci la poker până şi banii de pensii

22 Noi 2021   •   12:07
Mesaj DUR al Ralucăi Turcan către Florin Cîţu: Un şir de minciuni, greșeli şi jocuri personale. Eşti dispus să joci la poker până şi banii de pensii

Ministrul interimar al Muncii, Raluca Turan, avertizează că nu mai sunt bani de pensii și alocații. Mesajul a fost transmis pe grupul de Whats App al PNL. Aceasta i-a scris cuvinte dure președintelui partidului, Florin Cîțu: "Florine, tu poţi să joci banii de pensii la poker".

Ea precizează că este nevoie de o nouă rectificare bugetară pentru a le putea plăti.

Totodată, Turcan îl acuză pe premierul interimar că mandatul său a fost un șir de minciuni, greşeli şi jocuri personale și spune că negocierile cu PSD nu au fost în interesul partidului. 

Aceasta mai cere demisia lui Florin Cîţu şi a echipei care a discutat portofoliile, susținând că „s-a negociat în genunchi” iar liberalii au ajuns să se „milogească” de Marcel Ciolacu pentru „un colţ de pâine”

"Am decis sa nu particip la aceasta şedinţa intrucat votul mi-a fost deja deturnat o data, şi doresc sa nu se mai întâmple lucrul acesta din nou. Doresc însă sa cunoasteti părerea mea despre evenimentele in desfăşurare. Consider ca echipa de negociere nu a purtat o negociere pentru PNL, ci a pregătit o garnitura şi o foaie de parcurs pentru predarea la cheie a PNL  către PSD.  In primul rând s-a plecat la drum cu o minciuna. Şi un vot manipulat ordinar. Nu, nu ma refer la Congres, ci la votul pentru a încerca negocieri şi cu unii şi cu alţii. Votul meu si al altora a fost folosit doar pentru a negocia cu PSD. Si doar in folosul unui grup extrem de restrâns.  A fost o frauda asupra votului colegilor. Din tot ce am citit in presa, nu am văzut nicio idee politica, de viziune, de la negociatorii partidului pe care sa o vedem transpusa in avantajul politic al PNL! PSD-ul v-a dat in fiecare zi teme, la care voi reacţionaţi. 

Este puţin spus ca s-a negociat in genunchi. Mandatul lui Florin Câţu nu a fost decât un şir de minciuni, greseli şi jocuri personale. As spune ca e de domeniul patologicului.  Florin, iti imaginezi ca nimeni nu se prinde de minciunile tale? Toti se prind, îţi garantez.  NIMIC din ce ai spus pana acum, tu, preşedintele partidului, nu a fost adevărat! Doar un sir de minciuni. Şi nu numai de minciuni dar şi de lipsa de responsabilitate!  Florin, eşti dispus sa joci la poker pana şi banii de pensii. De mai bine de o luna ma tin de capul tău şi-ti spun repetat ca de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii şi de alocaţii pt ca i-ai luat la rectificare doar ca sa dai tu bine la cifre in postările de pe facebook.   Cu totii i-am reproşat lui Orban ca nu a negociat in interesul partidului. Dacă el nu a făcut-o, voi in interesul cui ati făcut-o? Cu siguranta nu al PNL!

Când am fost convinsă ca negocierea lui Ludovic cu USR e proasta, m-am ridicat de la masa. La fel şi Rares, şi Robert, şi ceilalţi mi-ati dat dreptate. Cum arata negocierea făcută de voi, comparativ cu negocierea lui Orban?   Eu atunci m-am ridicat şi am plecat. Voi ce ati făcut acum? V-ati milogit la Ciolacu sa prindeţi un colţ de pâine. Va cer sa ieşiti voi acum public, sa spuneti ca ati negociat mai bine ca Orban!  In aceste negocieri, preşedintele partidului a negociat doar pentru el. Atat. Nimic altceva!!! Motivele? O sa le aflam, cu siguranţă! Dar cu un preţ prea mare plătit de partid.  Nu a existat niciun criteriu obiectiv pentru formarea propunerilor de miniştri. Niciunul. Aţi ignorat pana si cel mai important criteriu, cel referitor la rezultatele in alegeri (pe care PSD-ul, spre deosebire de voi, nu l-a ignorat). Si-atunci, va miraţi ca PNL se confrunta cu un asemenea val de critici, câta vreme voi acţionaţi in afara unei legitimităţi politice fireşti?  Închei spunand, momentul acesta este o rusine pentru PNL şi cred ca Preşedintele PNL ar trebui sa-şi depună demisia, impreuna cu echipa de negociere!” VOTUL MEU ESTE ÎMPOTRIVA!", a scris Raluca Turcan pe Wapp.

 

×
Subiecte în articol: raluca turcan pensii alocatii