x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mesaj post-Mamaia - "Nu au decat sa mearga la PSD"

Mesaj post-Mamaia - "Nu au decat sa mearga la PSD"

de Gabriela Antoniu    |    22 Aug 2005   •   00:00

Indrazneala unor sefi de consilii judetene ai Aliantei de a se opune modificarii Legii 215 s-ar putea lasa cu sanctiuni.



Presedintii consiliilor judetene membri PD care au semnat declaratia de la Mamaia opununandu-se modificarii Legii administratiei locale risca sanctiuni de la avertisment pana la retragerea sprijinului politic, dupa cum a anuntat ieri liderul democrat, Emil Boc. El a declarat ca va cere astazi, in cadrul Biroului Permanent National, o informare punctuala, iar daca se confirma semnaturile pe documentul respectiv ale reprezentantilor PD, acestia vor trebui sa dea explicatii.
Sustinandu-l pe Boc, vicepresedintele PD Liviu Negoita a declarat la randul sau ca aceia care nu respecta hotararile partidului, "cei care doresc sa guste, la sfarsit, dintr-o astfel de putere, marca PSD, nu au decat sa mearga la PSD". Nici liberalii nu vor sta cu mainile in san in cazul sefilor CJ liberali care au semnat declaratia de la Mamaia, aceasta fiind una din temele de discutie ale sedintei conducerii PNL de astazi. Purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat ca presedintii de consilii judetene vor "fi intai ascultati si apoi judecati" si ca o concluzie referitoare la decizia acestora se va putea formula numai dupa o analiza a contextului care a dus la semnarea respectivului document.

×
Subiecte în articol: politic