x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mesajul lui Ponta pentru Dragnea: Să lase mizeriile din trecut, că nu-l avantajează; îl rog să-şi vadă de guvernare

Mesajul lui Ponta pentru Dragnea: Să lase mizeriile din trecut, că nu-l avantajează; îl rog să-şi vadă de guvernare

27 Oct 2017   •   13:31
Mesajul lui Ponta pentru Dragnea: Să lase mizeriile din trecut, că nu-l avantajează; îl rog să-şi vadă de guvernare
Sursa foto: Foto: Oana Pavelescu

Fostul premier Victor Ponta a declarat, vineri, că preşedintele PSD Liviu Dragnea s-a prezentat ca "luptător împotriva sistemului", dar de fapt era "cel mai bun prieten" şi i-a transmis liderului PSD să se ocupe de guvernare şi "să lase mizeriile din trecut, că nu-l avantajează". 

Întrebat în legătură cu declaraţia potrivit căreia Liviu Dragnea "tăia porcul" sau participa la evenimente împreună cu Florian Coldea şi Laura Codruţa Kovesi, Ponta a spus: "Da, dacă erau prietenii lui, era normal". 

Chestionat unde s-a întâmplat acest eveniment, Ponta a răspuns: "La T14". 

"Lucrurile stau în felul următor: eu nu am vrut să intru în aceste discuţii care mi se par totuşi de un nivel mult prea scăzut, domnul Dragnea s-a tot prezentat ca luptător împotriva sistemului şi mi-am adus aminte cum era cel mai bun prieten de fapt. Ştiţi dumneavoastră, vă zice ceva şi în privat e cu porcul. Dar haideţi să lăsăm minciunile din trecut ale domnului Dragnea, să ne uităm la minciunile de astăzi, la faptul că oamenii aşteaptă salariile, pensiile şi nu le au", a spus Ponta. 

El a adăugat că nu a fost de faţă la eveniment. "Nu, eu nu am fost acolo, dar au fost alţii", a susţinut Victor Ponta. 

El a mai spus că oamenii ar trebui să ştie că "Liviu Dragnea a fost foarte bun prieten cu acel sistem cu care se zice că se luptă acum". 

"Cred că trebuie ca domnul Dragnea, având toată puterea în acest moment, să aibă grijă ce se întâmplă acum cu agricultura, cu industria alimentară, cu salariile, cu pensiile şi să lase mizeriile din trecut că nu-l avantajează, el e cel mai băgat în mocirlă. (...) Îl rog să-şi vadă de guvernarea ţării că are toată puterea şi să aibă grijă ca tot ce am făcut noi, în 2013 am redus TVA la alimente, dacă poate să-i ajute pe toţi cei de aici este foarte bine, restul să-şi vadă de ale lui", a mai spus fostul premier. 

El a mai spus că nu a avut discuţii cu Liviu Dragnea. "Şi nu îi duc lipsa", a adăugat Ponta. 

Victor Ponta a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Târgu-Jiu, că Liviu Dragnea a participat la mai multe întâlniri formale şi informale cu procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi cu fostul director adjunct al SRI, Florian Coldea, spunând despre preşedintele PSD că a fost "cel mai apropiat om de sistem". 

În replică, Liviu Dragnea a infirmat, joi, că ar fi avut vreo întâlnire privată cu Laura Codruţa Kovesi şi că prima întâlnire directă cu aceasta a avut loc în momentul în care DNA l-a trimis în judecată în dosarul "Referendumul". AGERPRES

×