x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihai Fifor a anunţat că va candida la funcţia de secretar general al PSD

Mihai Fifor a anunţat că va candida la funcţia de secretar general al PSD

26 Iun 2019   •   14:54
Mihai Fifor a anunţat că va candida la funcţia de secretar general al PSD

Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, a anunţat miercuri că va candida la congresul din 29 iunie pentru funcţia de secretar general al partidului.

"Am luat hotărârea să candidez în cadrul Congresului Extraordinar al partidului pentru funcţia de secretar general PSD. În aceste momente deloc uşoare pentru partid, vreau să mă implic mai mult, să muncesc mai mult şi să fiu alături de colegii mei. Cred că pot face cel mai bine toate aceste lucruri din funcţia de secretar general, parte dintr-o echipă pe care votul colegilor o va decide", a precizat Fifor pe Facebook.

Potrivit acestuia, Congresul PSD este cel mai bun moment pentru a-şi "legitima prin vot poziţia în cadrul partidului". "Am discutat deja cu mulţi colegi despre acest lucru şi privesc cu încredere la competiţia ce va avea loc sâmbătă", a adăugat Mihai Fifor.

Până în prezent, şi-au anunţat candidatura la aceeaşi funcţie preşedintele TSD, Gabriel Petrea, şi fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu. De asemenea, social-democraţii braşoveni au anunţat că îl susţin pe liderul organizaţiei judeţene, senatorul Marius Dunca, pentru funcţia de secretar general al PSD, o decizie în acest sens fiind luată joi de Conferinţa Extraordinară a Organizaţiei Judeţene PSD Braşov.

La Congresul PSD din 29 iunie vor fi aleşi preşedintele partidului, preşedintele executiv şi secretarul general şi va fi modificat statutul partidului. AGERPRES

×
Subiecte în articol: mihai fifor