x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Fifor cere demisia lui Drulă: Să aplice în propriul partid ceea ce solicită celorlalte

Fifor cere demisia lui Drulă: Să aplice în propriul partid ceea ce solicită celorlalte

de Redacția Jurnalul    |    14 Iul 2023   •   21:30
Fifor cere demisia lui Drulă: Să aplice în propriul partid ceea ce solicită celorlalte
Sursa foto: Facebook

Parlamentarul PSD Mihai Fifor spune că Marius Budăi și Gabriela Firea au dat dovadă de verticalitate și de onoare și cere demisia președintelui USR care „a avut ocazia să aplice în propriul partid ceea ce solicită celorlalte partide”.

„Președintele USR, Cătălin Drulă, are obligația morală să demisioneze! A avut ocazia să aplice în propriul partid ceea ce solicită celorlalte partide. Drulă trebuia să-i excludă, în regim de urgență, pe primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, pe primarul municipiului Timișoara, Dominic Fritz și pe primarul municipiului Bacău, Lucian Viziteu. Toți acești primari USR-iști au gestionat cămine de bătrâni în care s-au găsit nereguli grave”, a scris vineri pe Facebook Mihai Fifor.

Aceasta spune că premierul Marcel Ciolacu este „singurul decident politic care a luat măsuri drastice din primul moment, spre deosebire de toți ceilalți lideri de partid” și că Marius Budăi și Gabriela Firea au dat dovadă de verticalitate și de onoare.

„Faptul că Drulă nu a făcut gestul acesta reprezintă o nouă confirmare a faptului că USR își încalcă grosolan principiile de integritate pe care le pretinde altor formațiuni politice”, a adăugat parlamentarul.

Gabriela Firea și-a dat vineri demisia din funcția de ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse. Demisia vine în urma scandalului legat de „azilele groazei” și survine după cea a ministrului Muncii, Marius Budăi, înregistrată joi.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: mihai fifor Cătălin Drulă demisia