x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihai Mărgineanu: În curând vor pune termopane Arcului de Triumf

Mihai Mărgineanu: În curând vor pune termopane Arcului de Triumf

29 Mar 2012   •   19:47
Mihai Mărgineanu: În curând vor pune termopane Arcului de Triumf

Pe Mihai Margineanu nu-l mai mira nimic din ce se intampla in aceasta tara. Asadar, nu se minuneaza nici de aceasta decizie a Guvernului Mihai Razvan Ungureanu: “In general, poporul roman procedeaza asa. Comunistii s-au intrebat: care-i cea mai marfa statiune de pe litoralul romanesc? Mamaia! Pai, daca e asa, sa construim un combinat petrochimic in apropiere. Si au facut combinatul de la Navodari. Acum se apuca sa foreze la Vama Veche, Adamclisi si Costinesti. Ce te mira? Probabil ca in curand vor face piscina sub Muzeul Antipa si vor pune termopane Arcului de Triumf', spune Margineanu.

Cantautorul Doru Stanculescu nu stie daca parerea sa mai conteaza, in conditiile in care grupul petrolier Chevron a primit deja aprobarea pentru lucrarile de explorare. Nici faptul ca bulgarii au reactionat si au anulat in ultimul moment licenta companiei americane, care-i permitea demararea explorarilor, nu-i da sperante ca noi, romanii, am mai putea schimba ceva. “Noi nu suntem Bulgaria! Nu ma mira cu nimic faptul ca tara asta e lasata de izbeliste si nici faptul ca cei de la putere isi bat joc de aceasta tara', a declarat artistul, cu amaraciune.

“Nu este pentru prima oara cand sub egida «se creeaza noi locuri de munca» se demonstreaza o nepasare guvernamentala totala fata de romani, sanatatea si valorile cultural-spirituale ale acestora. Ei se prefac ca au grija de noi, dar, in realitate, vand tara bucata cu bucata. Sa nu cedam! Este tara noastra, nu a lor!', spune si Calin Pop – Celelalte Cuvinte.

×
Subiecte în articol: chevron gaze de sist