x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihai Răzvan Ungureanu, în vizită la Palatul Cotroceni împreună cu mai mulţi miniştri interimari

Mihai Răzvan Ungureanu, în vizită la Palatul Cotroceni împreună cu mai mulţi miniştri interimari

05 Mai 2012   •   13:27
Mihai Răzvan Ungureanu, în vizită la Palatul Cotroceni împreună cu mai mulţi miniştri interimari

Premierul demis Mihai Razvan Ungureanu a mers, astazi, la Palatul Cotroceni, insotit de mai multi ministri interimari, pentru o discutie cu presedintele Traian Basescu. Anterior, Ungureanu a convocat ministrii in functie la Palatul Victoria pentru o sedinta informala, inainte de predarea mandatului catre noul Guvern.

Surse democrat-liberale au declarat, vineri, pentru Antena3, ca Ungureanu este asteptat sa participe, duminica, la evenimentul de lansare a candidatilor PDL pentru alegerile locale din 10 iunie.

Conform acelorasi surse, Ungureanu a fost invitat la lansarea candidatilor PDL inca inainte ca motiunea de cenzura sa fie adoptata, iar dupa caderea Guvernului au existat discutii in privinta oportunitatii prezentei acestuia la evenimentul democrat-liberalilor. De altfel, lansarea candidatilor PDL a fost amanata de doua ori pana acum, prima data fiind programata in 21 aprilie.

Pe de alta parte, unii democrat-liberali asteapta ca acesta sa dea si un mesaj mai clar in privinta proiectului sau politic.

×