x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihai Tudose: Hai că ne-am dat dracu’! Un viitor liberal pentru România: cimitirul!

Mihai Tudose: Hai că ne-am dat dracu’! Un viitor liberal pentru România: cimitirul!

de Alice Petrescu    |    05 Noi 2020   •   14:33
Mihai Tudose: Hai că ne-am dat dracu’! Un viitor liberal pentru România: cimitirul!

Mihai Tudose critică pe pagina sa de facebook, guvernarea liberală pentru gestionarea crizei generate de noul coronavirus și acuză modul în care au fost carantinate mai multe localități din Timiș: „Râdem, dar nu e râsul nostru, că de câte ori i-a apucat pe vreunii la putere delirul mesianic ne-am trezit cu oiştea-n gard”.

 

„Un viitor liberal pentru România: cimitirul! Nu ne plictisim cu Guvernul PNL. Într-atât că nici nu băgăm de seamă că se scufundă țara cu noi cu tot. Zice ministrul Muncii: . Hai că ne-am dat dracu’! Asta ne mai lipseşte: să ne confirme şi Anisie şi Cîţu că nu se pot clona nici ei. Ce ne facem, pe unde scoatem cămaşa?... Râdem, dar nu e râsul nostru, că de câte ori i-a apucat pe vreunii la putere delirul mesianic ne-am trezit cu oiştea-n gard”, scrie euparlamentarul PSD, Mihai Tudose.

De asemenea, Tudose îi cere Monicăi Anisie să explice de ce şcolile sunt închise şi mallurile deschise, în timp ce toată Europa a procedat invers.

„Întrebare fără răspuns. E ca şi cum i-am cere ministrului Sănătăţii să explice de ce consideră că nu se impune carantinarea Sibiului, care a trecut de 6 la mie rata de infectare, în condiţiile în care tocmai prin ordin al ministrului Sănătăţii carantinarea zonală se instituie unde rata de infectare trece peste nivelul de alertă (3 cazuri/1000 de locuitori). Ce, era să se cloneze Nelu Tătaru şi să aplice la Sibiu ce a decis la Bucureşti? Aş, nu se poate clona, ghinion... Deşi, mai bine lipsă de vreo măsură, dacă te gândeşti că ai putea fi anunţat, la 3:45 dimineaţa că de la 5 - adică peste o oră şi un sfert! – intri în carantină. Au păţit-o azi-noapte zeci de mii de oameni din opt localităţi din jurul Timişoarei. Oameni care au adormit cu planuri pentru azi în cap şi s-au trezit în sate blocate de jandarmi...”, adaugă Tudose.

Fostul premier social-democrat amintește și de primarul de la Reșița.

„De ce sunteţi, mă, neoameni? De ce trebuie să vă trezească la realitate firmele de pompe funebre, cum a păţit primarul liberal de Reşiţa? Cu materialul clientului, în continuare: , a admis primarul Ioan Popa, aflând că s-a triplat numărul înmormântărilor din oraş în ultimele săptămâni. Morala? Să votaţi bine, dragi români, la 6 decembrie! Care veţi mai fi pe aici...printre jalnicele pnl-iste”, conchide Mihai Tudose.

 

×
Subiecte în articol: mihai tudose