x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihai Tudose, ironic la adresa Guvernului Orban: Semaforul cu cinci culori.. toate galbene

Mihai Tudose, ironic la adresa Guvernului Orban: Semaforul cu cinci culori.. toate galbene

13 Aug 2020   •   11:36
Mihai Tudose, ironic la adresa Guvernului Orban: Semaforul cu cinci culori.. toate galbene

Mihai Tudose acuză Guvernul că nu a pregătit începerea anului școlar și că transmite primarilor să aplice „regula semaforului cu cinci culori, toate în nuanțe de galben-pnl”.

 

„Semaforul cu cinci culori.. toate galbene! De la viața în peșteri și până în cruda realitate contemporană, Șeful de trib pe atunci și Puterea de azi aveau niscaiva responsabilități.... Printre ele, la loc de cinste, era și să coordoneze activitățile tribului atunci sau ale Statului acum. Să găsească soluții la probleme! Ce avem noi acum? Un guvern PNL care la orice problemă ce apare, găsește cel puțin două soluții. Care se bat cap în cap și devin la rândul lor probleme mai mari decât problema inițială. De la închisul spitalelor pentru a rezolva o problemă de sănătate (!!!) până la penibila și sinistra bâlbâială cu educația”, scrie pe Facebook Mihai Tudose.

Fostul premier spune că, timp de cinci luni, Executivul a „manelizat” economia, că a închis bisericile, dar a reglementat „foarte serios păcănelele” și că a angajat cheltuieli exorbitante cu măști vândute statului de către stat.

Mediafax

×
Subiecte în articol: mihai tudose