x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Scandalul alegerilor de la Sectorul 2. Radu Mihaiu a fost audiat în calitate de martor

Scandalul alegerilor de la Sectorul 2. Radu Mihaiu a fost audiat în calitate de martor

de Redacția Jurnalul    |    18 Iun 2024   •   15:00
Scandalul alegerilor de la Sectorul 2. Radu Mihaiu a fost audiat în calitate de martor

Primarul Sectorului 2 din București, Radu Mihaiu, a fost audiat marți în dosarul deschis în urma reclamațiilor legate de organizarea alegerilor din 9 iunie. Mihaiu a dezvăluit că a fost audiat în calitate de martor. El susține că în timpul procesului electoral au fost făcute fraude.

Audierea a avut loc marți.

„Nu am depus astăzi nicio probă, am fost audiat în calitate de martor”, a explicat primarul în exercițiu al Sectorului 2, Radu Mihaiu, la finalul audierii.

„Am fost chemat pentru a da declarații în dosarul de urmărire penală privind fraude la scrutinul din 9 iunie”, a mai spus primarul adăugând că este vorba despre „buletine preștampilate, cumpărare de voturi si acele secțiile în care s-au găsit mai multe buletine de vot în urnă decât alegători care s-au prezentat la secție.”

El a dezvăluit ce i-a spus anchetatorului.

„În cel puțin patru secții documentat au fost găsite buletine preștampilate, în alte multe s-au găsit mai multe buletine de vot în urne decât alegători prezenți la vot. (...) De asemenea, au fost numeroase secții în jurul cărora au fost cumpărate voturi, s-au dat între 100 și 700 de lei pe vot”, a precizat Radu Mihaiu.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: mihaiu audiere alegeri