x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ministrul Iordache spune că niciun om politic nu va beneficia de OUG privind graţierea

Ministrul Iordache spune că niciun om politic nu va beneficia de OUG privind graţierea

30 Ian 2017   •   14:45
Ministrul Iordache spune că niciun om politic nu va beneficia de OUG privind graţierea
Sursa foto: LIVIU SOVA/AGERPRES FOTO

Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, a susţinut, la dezbaterea publică organizată luni, că niciun om politic nu va beneficia de proiectul de OUG privind graţierea. 

"Am citit în ordonanţă, în articolul 1 (din proiectul de OUG privind graţierea - n.r.), că vor fi vizate, indiferent de tipul de executare, faptele cu suspendare şi amenzile. În nota de fundamentare scrie foarte clar se referă doar la situaţia din închisori. Şi atunci întrebarea mea este: ce legătură au cei care au luat cu suspendare sau amenzi, ce legătură au cu cei din închisoare, de ce beneficiază de această ordonanţă? Atunci de ce ei sunt aduşi în discuţie?", a întrebat unul dintre participanţii la dezbaterea referitoare la proiectele de OUG privind graţierea şi modificarea Codurilor penale. 

El a continuat să întrebe dacă de ordonanţă va beneficia vreun om politic. "Vă întreb şi să îmi răspundeţi, dacă se poate. Va beneficia de această ordonanţă vreun om politic din România?", a întrebat participantul la dezbatere. Florin Iordache a răspuns: "Nu". AGERPRES

×