x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ministrul Muncii, replică dură pentru Klaus Iohannis: „Nu putem face niciun pas. Noi ne-am făcut datoria”

Ministrul Muncii, replică dură pentru Klaus Iohannis: „Nu putem face niciun pas. Noi ne-am făcut datoria”

06 Mar 2019   •   16:57
Ministrul Muncii, replică dură pentru Klaus Iohannis: „Nu putem face niciun pas. Noi ne-am făcut datoria”
Sursa foto: Captura Antena 3

Ministrul Muncii, Marius Budăi, i-a dat un răspuns dur lui Klaus Iohannis. După eșecul sesizării la Curtea Constituționale pe tema legii bugetului pe 2019, președintele României folosește ultima cale de atac pe care o mai are, aceea de a retrimite legea în parlament pentru a fi reanalizată.

„Asistăm la încă un demers politic imparțial. Însă până la promulgarea bugetului, noi nu putem face niciun pas. Noi ne-am făcut datoria, am dat OUG. Nu contează că cei de la CCR au zic că bugetul este constituțional”, a spus Marius Budăi. 

Întrebat când vor fi majorate alocațiile copiiilor, ministrul a spus că „Vom trata cu prioritate. În cel mai scurt timp posibil, noi vom vota bugetul și îl vom retrimite domnului președinte. Există posibilitatea ca alocațiile să se mărească de la 1 martie, noi ne doream să fie aprobat până în 22 februarie. Noi vom face cea mai scurtă procedură în Parlament”. Antena 3

×
Subiecte în articol: Marius Budăi