x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ministrul Sănătății spune că rectificarea bugetară pozitivă este o prioritate: „Mă voi lupta pentru mai mulți bani pentru sănătate”

Ministrul Sănătății spune că rectificarea bugetară pozitivă este o prioritate: „Mă voi lupta pentru mai mulți bani pentru sănătate”

07 Noi 2019   •   08:53
Ministrul Sănătății spune că rectificarea bugetară pozitivă este o prioritate: „Mă voi lupta pentru mai mulți bani pentru sănătate”
Sursa foto: Lucian Alecu

Victor Costache, noul ministru al Sănătății, a anunțat joi, la preluarea mandatului, că o prioritate pentru el în acest mandat va fi rectificarea bugetară pozitivă, scrie Antena 3.

„O altă prioritate, știu că nu o să-i placă domnului prim-ministru, este de a găsi imediat o soluție pentru o rectificare bugetară pozitivă. Mă voi lupta pentru mai mulți bani pentru sănătate”, a spus Victor Costache.

„Fiți liniștit, domnule ministru, că deja am vorbit cu ministrul Finanțelor”, l-a asigurat premierul Ludovic Orban.

„Întotdeauna ne vom lupta pentru mai mulți bani în sănătate. Sărăcia este greu de manageriat, dar odată ce avem un buget suficient vom putea avea pretenții și mai mari”, a continuat ministrul Sănătății pe această temă.

Potrivit lui Victor Costache, examenul de Rezidențiat va fi organizat la 8 decembrie, așa cum a fost stabilit, adăugând că „niciun absolvent care reușește pragul de 60% la examenul de rezidențiat nu va rămâne pe dinafară”.

×