x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mircea Badea, despre afirmațiile Elenei Udrea: „În mintea ei, ea urma să fie președinte al României”

Mircea Badea, despre afirmațiile Elenei Udrea: „În mintea ei, ea urma să fie președinte al României”

30 Mar 2018   •   07:24
Mircea Badea, despre afirmațiile Elenei Udrea: „În mintea ei, ea urma să fie președinte al României”

Mircea Badea a comentat la Sinteza Zilei dezvăluirile făcute în jurnalul Elenei Udrea, făcute publice de jurnalistul Ion Cristoiu.

 

„Nu mi se par contradictorii afirmatiile Elenei Udrea. Mi se par foarte coerente. O să vă și spun care e firul coerenței. În primul și în primul rând, Udrea era paranoia totală. Adică în mintea ei, ea urma să fie președinte al României, intra în turul doi și apoi în turul întâi și apoi în turul Franței și îl și câștiga. Femeia era dusă cu pluta rău de tot. Dar ce se întâmplă? Băsescu, se vede din jurnal, c-o fi fost mai ramolit, că era mort  de adorație față de țoapă, nu știu, dar îi cânta în strună. Maior, care era și el un fel de băiat în casă acolo, și el îi cânta în strună. Da, președinte, tati, păi nu te facem noi președinte? Deci ăsta era filmul.. în mintea ei, ea era chiar.. lumea din România dădea năvală să o voteze”, a spus Badea.

„Dar e limpede că treaba asta cu Iohannis a început pentru că Nuți. Adică Nuți a zis că 'ce facem cu ăsta că aș cam vrea să intru eu în turul doi. Păi da nu-i facem noi un dosar'. De aia a început treaba. Au zis că gata, îl paradim pe fraier”, a continuat Mircea Badea. Antena 3

×