x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mircea Geoană: România poate ieşi din criză doar prin dezvoltarea statului

Mircea Geoană: România poate ieşi din criză doar prin dezvoltarea statului

16 Mai 2009   •   00:00

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Mircea Geoană, consideră că dezvoltarea satului în România poate constitui principala soluţie de ieşire a României din criza economică.



Liderul social-democrat a declarat, sâmbătă, la o întâlnire cu cetăţenii din comuna Tudora din judeţul Botoşani, că satul românesc trebuie să devină un mare şantier în care să se lucreze la realizarea de şcoli, grădiniţe şi infrastructură.

'Din toate calculele noastre, ale specialiştilor partidului nostru, singura şansă ca România să se dezvolte în anii următori, să se creeze locuri de muncă acasă este lansarea celui mai mare proiect de dezvoltare a României de la Ceauşescu încoace, care se numeşte, de fapt, investiţia în acea jumătate de Românie care trăieşte şi munceşte la ţară şi care astăzi este condamnată la un trai care nu este civilizat', a afirmat Geoană, citat de Agerpres.

Preşedintele PSD consideră că modernizarea satului şi a agriculturii poate crea în următorii şapte ani peste 1,5 milioane de locuri de muncă.

×
Subiecte în articol: politic